Soffjakt

Vi har möblerat om lite på nedervåningen. Tidigare har vi haft matsalsbordet vid brasan, men vi har drömt om att istället ha en soffa eller ett par fåtöljer där. Tänk att sitta framför brasan efter en lång dag i pulkabacken, med en kopp varm choklad. Mmm! Vi gjorde slag i saken och gick på soffjakt!

2015-11-17 12.20.26

Vi kollade i olika möbelvaruhus och hittade bland annat denna dröm. Så mjuk o go! Men gillade plånboken denna idé? Och hade vi tålamod att vänta på en soffa som kaaanske kommer innan jul? Nej.

2015-11-18 13.48.32

Vi var sugna på en svängd soffa i denna modell också. Men de vi hittade var lite för låga i ryggen och inte så gosiga.

2015-11-21 09.29.28

Vi bestämde oss istället för att Blocket-fynda. Vilket vi gjorde! Fördelar: vi fick den direkt, till ett bra pris och träffade intressanta personer. Nackdelar: kanske inte den perfekta färgen och något för stor.

Vi har spenderat så mycket tid i denna, redan nu. Vi myser här morgon, middag och kväll, läser böcker när Hugomannen somnat. Så mycket tid som vi kommer sitta i denna, kommer det nog bli en prisvärd möbel.

Skriv en kommentar

Du kan använda följande HTML HTML:
<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>